Отворање на граѓански штаб


Драги сите, 
Ве поканувам утре во Скопје во 11:30 на свечено отворање и дружба во граѓанскиот штаб на мојата кампања за Претседателка! Да се запознаеме и поразговараме за #ПравдазаМакедонија
Граѓанскиот штаб се наоѓа на Ул. Македонија. Спроти црквата Свети Константин и Елена .
Штабот ќе биде отворен 12 часа во денот. Истиот ќе нуди можност да ги оствариме заеднички вашите идеи и содржини за кампањата. Осмислете настани кои може да се оддржуваат во Штабот во текот на тие 12 часа. Или присуствувајте на тие содржини кои веќе ги осмисливме! Се гледаме во Скопје!
#ТаковинатаПовикува
Ваша, 
Гордана

https://www.facebook.com/events/2303883713219024/