Соопштение до јавноста

Почитувани,

Ве известуваме дека денеска 15.4.2019 ќе се одржат низа настани од страна на Кандидат за претседател на Република Македонија, Проф. Д-р Гордана Сиљановска Давкова.

  • Во 18:30 часот Митинг во Валандово
  • Во 20:30 часот Митинг во Гевгелија

  Го покануваме Вашиот медиум да ги проследи настаните.

Со почит,

Тим на Кандидат за претседател на Република Македонија,

Проф. Д-р Гордана Сиљановска Давкова