Соопштение до јавноста

Почитувани,

Ве известуваме дека денеска (13.4.2019), кандидатот за претседател на Република Македонија, проф. д-р Гордана Сиљановска Давкова, во 19:00 часот ќе присуствува на митингот во Скопје пред Влада на Република Македонија.

  Го покануваме Вашиот медиум да ги проследи настаните.

Со почит,

Тим на Кандидат за претседател на Република Македонија,

Проф. Д-р. Гордана Сиљановска Давкова