Почитувани,

  Ве известуваме дека денеска 7.4.2019 ќе се одржат низа настани од страна на Кандидат за претседател на Република Македонија, Проф. Д-р Гордана Силјановска Давкова.

  • 10:30 часот посета на Соборен храм по повод празникот Благовец
  • 11:00 часот посета на пазарче во Ченто
  • 11:30 часот кафе со пензионери во кафуле „Кремисимо“ во населба Хиподром
  • 12:15 часот средба со граѓани и земјоделци во Јурумлери
  • 13:00 – 13:30 посета на граѓанскиот штанд од нејзината кампања во парк Аеродром (кај авиончето)
  • 13:30 часот настан во кафичот кај авиончето

(https://www.facebook.com/events/1183754641805599/?ti=as)

  • 14:30 часот средба со О2 во бар „Тренд Гастро“
  • 18:30 часот Митинг во Радовиш
  • 20:30 часот Митинг во Струмица

  Го покануваме Вашиот медиум да ги проследи настаните.          

Со почит,

Тим на Кандидат за претседател на Република Македонија,

Проф. Д-р Гордана Силјановска Давкова