Почитувани, Ве известуваме дека денес (30.04.2019) кандидатот за претседател на Република Македонија Проф. д-р Гордана Сиљановска Давкова ќе одржи низа настани           Во 13:30 часот ќе се одржи Добротворен настан „Да бидеме хумани – подготви оброк со Гога“ во Граѓанскиот штаб на Рекорд.           Во 19:00 часот ќе се одржи трибина во Општина Ѓорче Петров

Почитувани, Ве известуваме дека денес (30.04.2019) кандидатот за претседател на Република Македонија Проф. д-р Гордана Сиљановска Давкова ќе одржи низа настани           Во 11:30 часот во просториите на „Левица“ (ул. Мирослав Крлежа бр 20/1-12), ќе оствари средба со претставници на партијата.           Ги покануваме вашите новинарски екипи во 12:15 часот во просториите на „Левица“ за

Кандидатката за претседател на Република Македонија, проф. Д-р Гордана Сиљановска Давкова денеска беше во посета на црквата „Св. Петар и Павле“ во Кичево. При посетата Сиљановска Давкова посочи Кичево за нејзе е град кој што има посебно место во нејзиното срце. Јас сум горда на моите корени. Ми претставува задоволство што сум овде денес, на

Соопштение до јавност Кандидатот за претседател на Република Македонија Проф. Д-р Гордана Сиљановска Давкова  денеска ја посети црквата Св. Апостоли Петар и Павле во Ново Лисиче. Сиљановска Давкова оствари неформална средба со голем број на граѓани каде што и беше изразена голема поддршка за убедлива победа во вториот круг на претседателските избори на 5 мај.

Почитувани, Ве известуваме дека денеска 29.4.2019 ќе се одржат низа настани од страна на Кандидат за претседател на Република Македонија, Проф. Д-р Гордана Сиљановска Давкова. Кичево од  12:00 до 13:30 часот Посета на црквата „Св. Петар и Павле“, и остварување на средби со граѓани. Потоа е предвидено прошетка низ центарот и чаршијата. Струга од 14:30

Денеска кандидатот за претседател на Република Македонија, проф. Д-р Гордана Сиљановска Давкова оствари средба со земјоделците од Овчеполие. Во текот на средбата се разговараше за проблемите со кои се соочуваат земјоделците откако оваа влада е на власт, практично тие се оставени сами на себе. Сите граѓани на Македонија имаат проблеми со сиромаштијата, корупцијата, непотизмот. Но

Почитувани, Ве известуваме дека денеска 27.4.2019 ќе се одржат низа настани од страна на Кандидат за претседател на Република Македонија, Проф. Д-р Гордана Сиљановска Давкова. 12:00 часот посета на Кавадарци – село Ваташа 12:30 часот прошетка низ центар на Кавадарци при што ќе биде дадена изјава за медиуми 14:00 часот посета на Свети Николе –

Денеска кандидатот за претседател на Република Македонија, проф. Д-р Гордана Сиљановска Давкова оствари средба со жителите на с. Бањица. Во текот на средбата се разговараше за проблемите кои ги делиме како граѓани во оваа земја. Сите граѓани на Македонија имаат проблеми со сиромаштијата, корупцијата, непотизмот. Ги слушав денес и Турците и Албанците од Долна Бањица,

Денеска започнува големиот христијански празник кој има не само теснорелигиозно значење туку и општочовечка порака. Празнуваме и во исто време испраќаме порака вредностите поврзани со вербата во луѓето, љубовта, човечноста, соживотот, разбирањето да не бидат актуелни само на празници туку секогаш и со секого. Велики Петок е денот кога најмногу треба да се запрашаме што

Кандидатот за претседател на Република Македонија, проф. Д-р Гордана Сиљановска Давкова денеска на трибина во Општина Карпош се обрати на граѓаните. Сиљановска Давкова ги поздрави граѓаните и им заблагодари што ја подржаа во првиот круг од претседателските избори со што и дадоа дополнителна сила за да победи, се со цел правдата да преовладее во државата.