Денес кандидат за претседател на Република Македонија, проф. д-р Гордана Сиљановска Давкова присуствуваше на настанот организиран од О2. Заштита и унапредување на животот и на здравјето на граѓаните, како и заштитата и унапредување на животната средина се национални интереси кои треба да се одбранат. Денешната трибина на тема „Деградација на животната средина-Закана по национална безбедност”,

Кандидатот за претседател на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата, Гордана Силјановска Давкова во интервју за 24 Инфо вели дека се кршат стандардите за фер и демократски избори, оти без реформи нема да добиеме датум за почеток на преговори како и дека повеќе од силен претседател на Македонија и треба силно и независно Собрание. Како ја оценувате првата недела од кампањата,

Почитувани, Ве известуваме дека денеска 14.4.2019 ќе се одржат низа настани од страна на Кандидат за претседател на Република Македонија, Проф. Д-р Гордана Силјановска Давкова. Во 15:30 часот ќе присуствува на настанот кој е организиран од страна на О2. Во 18:30 часот Митинг во Свети Николе Во 20:30 часот Митинг во Велес   Го покануваме

Кандидатот за претседател на Република Македонија Проф. д-р Гордана Сиљановска Давкова вечерва се обрати на граѓаните во Скопје. Сиљановска Давкова ги поздрави граѓаните и им се заблагодари на нивната беспрекорна поддршка која и ја даваат, за да на 21 април и 5 мај влезе низ голема врата правото и правдината во Република Македонија, и да

Почитувани,Едно од клучните стратешки прашања околу кои се едногласни земјите-членки на ЕУ е квалитетот на високото образование, вклучително критериумите за избор на наставно-научниот кадар и научно-истражувачката работа. Денес во светот владее голема компететивност на овој план, за што зборува сето она што се случува во ЕУ, САД, Јапонија, Кина, но и многу помали држави. Во

Почитувани, Ве известуваме дека денеска (13.4.2019), кандидатот за претседател на Република Македонија, проф. д-р Гордана Сиљановска Давкова, во 19:00 часот ќе присуствува на митингот во Скопје пред Влада на Република Македонија.   Го покануваме Вашиот медиум да ги проследи настаните. Со почит, Тим на Кандидат за претседател на Република Македонија, Проф. Д-р. Гордана Сиљановска Давкова

Кандидатот за претседател на Република Македонија Проф. д-р Гордана Сиљановска Давкова вечерва се обрати пред граѓаните во Прилеп. Сиљановска Давкова ги поздрави граѓаните и им се заблагодари што одвоиле од своето драгоцено време за да сослушаат нејзе, и што и даваат огромна поддршка за завладее правдата во Република Македонија. Восхитена и вознемирена сум од глетката,

Почитувани, Ве известуваме дека денеска (12.4.2019), кандидатот за претседател на Република Македонија, проф. д-р Гордана Сиљановска Давкова, во 20:30 часот ќе присуствува на митингот во Прилеп. Го покануваме Вашиот медиум да ги проследи настаните. Со почит, Тим на Кандидат за претседател на Република Македонија, Проф. Д-р. Гордана Сиљановска Давкова

Кандидатот за претседател на Република Македонија Проф. д-р Гордана Силјановска Давкова вечерва се обрати пред граѓаните во Општина Кисела Вода. Силјановска Давкова на граѓаните од Општина Кисела Вода им посака добровечер, им се заблагодари на нивното присуство. Денеска целиот свет се наоѓа во тешка криза. Прво ви криза е претставничката демократија уште од 2008 година.

Кандидатот за претседател на Република Македонија Проф. д-р Гордана Силјановска Давкова денеска се обрати пред граѓаните во Општина Центар. Силјановска Давкова ги поздрави граѓаните од Општина Центар им се заблагодари на присуството. И рече дека Општина Центар е местото на нејзиното детство. Поздрав до ВМРО-ДПМНЕ затоа што препозна во мене иако сум независен и непартиски